Тушкована капуста з фаршем – 7 рецептів

Капустяно-картопляний дует

Якщо колись морочитися з кількома змінами страв на обід, можна до тушкованої капусти з фаршем додати картоплю. Вона додасть ситності і дозволить обійтися без традиційного першого страви.

Запасемося необхідними продуктами:

  • капустіної трохи важче кілограма;
  • фаршем з будь-якого м’яса, наявного в наявності (500 г);
  • кріпенькій цибулиною;
  • кількома картоплинами (5-6 буде достатньо);
  • рослинним маслом (яке знайдеться в будинку).

Починаємо готувати обід «два в одному».

  • Капустяну головку очищаємо від верхнього шару листя, дрібненько ріжемо.
  • Так само чинимо і з цибулиною.
  • Картоплю перетворюємо в середнього розміру брусочки.
  • Дістаємо глибоку сковороду, в неї ллємо олію і чекаємо, коли воно мало не закипить.
  • Обережно кладемо туди фарш (нехай смажиться (майже до готовності), а потім цибуля (в цей час вогонь треба зменшити).
  • Через п’ять хвилин підходить чергу картоплі опинитися в тій же сковороді.
  • Коли картопля обсмажиться, поповнюємо «суспільство» капустою.
  • Завершимо сіллю. На цьому етапі можна також використовувати перець і приправи.
  • Дамо страви протягом 20 хвилин потомитися під кришкою на маленькому вогні.

Незалежно від тонкощів і варіанти готування, краще підійде рафінована рослинна олія: не додасть в їжу зайві запах і присмак.

Дивіться також:  Як приготувати манти в домашніх умовах
Прокрутка до верху