Тушкована капуста з фаршем – 7 рецептів

«Мультиварим» з картоплею

Мультиварка просто незамінна в тому випадку, коли є потреба одночасно готувати їсти і займатися чимось ще по дому. Вона не вимагає постійної присутності біля себе, помешиваний і переживань, щоб не підгоріло або не втекло. Капусту тушковану з фаршем і картоплею, цей прилад теж подужає і навіть збереже в них максимум корисних речовин.

Нам знадобляться:

  • білокачанна капуста – 1 кг;
  • картопля – стільки ж;
  • м’ясний фарш (в ідеалі змішаний із двох чи більше видів м’яса);
  • великі моркву і цибулю — по одній штуці;
  • сіль – на смак;
  • пара чайних ложечок цукру;
  • перчик чорний мелений;
  • стакан фільтрованої води;
  • томатна паста – приблизно 3 столові ложки;
  • оливкова олія.

Як приготувати тушковану капусту з фаршем і картоплею в мультиварці? Вона все зробить сама. Ми тільки трошки підсобимо.

  • Спочатку овочі. Моєму їх, очищаємо від верхніх листків або шкірки (у кого є). Нарізаємо: цибулину – крихітними кубиками, картоплини – невеликими брусочками, капусту – тонкими смужками. Морквину відправляємо на тертку.
  • Фарш з м’яса добре розминаємо в мисці.
  • У чашу мультиварки ллємо олію, натискаємо клавішу «Випічка» або «Смаження». Туди «пірнають» морква і цибуля і недовго, приблизно сім-вісім хвилин, пассеруются.
  • Тепер черга нашого фаршу. Він теж поміщається в мультічашу і п’ять хвилин смажиться.
  • Наступні п’ять хвилин інгредієнти проводять уже в суспільстві картоплі.
  • Далі додасться капуста. Виділяємо їй буквально дві хвилинки режиму «Смаження». Потім вибираємо «Гасіння», виливаємо воду, додаємо томатну пасту, цукор, сіль, спеції. Все змішуємо. Ставимо тридцять хвилин часу і йдемо займатися своїми справами, поки мультиварка не «покличе» сигналом про те, що все готово і смачно.
Дивіться також:  Як ліпити біляші – 9 способів
Прокрутка до верху