Тушкована капуста з фаршем – 7 рецептів

Замість свіжої капусти – квашена


Квашену капусту теж тушкують з фаршем. Вона забезпечує яству незвичайні консистенцію і смакові відтінки. Розглянемо один із способів, як стушкувати її в духовці.

Для початку зберемо необхідні продукти:

  • 0,5 кг квашеної капусти;
  • 400-450 г свинячого фаршу (він краще інших видів поєднується з квашеною капустою);
  • кілька цибулин;
  • стакан курячого бульйону;
  • 4-5 столових ложок соняшникової олії (рафінованої);
  • за смаком сіль і улюблені спеції.

Тепер діємо наступним чином.

  • Відкриваємо кран, капусту промиваємо і віджимаємо.
  • Обидві цибулини звільняємо від лушпиння і з допомогою ножа перетворюємо на дрібні кубики.
  • В казанок виливаємо нашу олію, кидаємо туди фарш зі свинини і обсмажуємо.
  • Наступними відправляємо капусту, цибулю, спеції. І заливаємо все це курячим бульйончик (якщо такий зварити було не з чого, замінюємо овочевим).
  • Замість кришки для казанка використовуємо харчову фольгу. «Запечатану» посудину поміщаємо на годинку в духовку. Нехай потомитися.

Перед тим, як гасити квашену капусту, її треба промити в проточній воді і трохи проварити.

Дивіться також:  Тушонка з свинини в домашніх умовах – 7 рецептів приготування в мультиварці, в автоклаві, в духовці, в каструлі і в скороварці
Прокрутка до верху