Тушкована капуста з фаршем – 7 рецептів

Рецепт для дітей

Щоб дитина була здоровою і не «хапав» без кінця інфекції, йому необхідний вітамін С. Такої речовини повно в капусті. Смачно приготований овоч син і дочка завжди будуть лопати із задоволенням, ще й добавки просити. Що потрібно для дитячого страви?

Наприклад:

  • курячий або кролячий фарш – 300 г;
  • невеликий (приблизно в два рази важче фаршу) качанчик капусти;
  • морквина побільше;
  • невелика цибулина;
  • свіжий помідор або столова ложка томату;
  • сіль – трошки (для маленьких діток можна взагалі не солити);
  • оливкова олія.

Приступаємо до готування.

  • Капусту ріжемо потоньше і дрібніші.
  • Морквину обробляємо теркою з маленькими отворами, цибулю перетворюємо на дрібні фрагменти.
  • Всі ці овочі кладемо в каструльку і наливаємо води. Треба, щоб вона ледь покривала нашу нарізку.
  • Ставимо ємність на хороший газ, чекаємо, коли закипить. Потім жар знижуємо. Нехай гаситься, поки капуста не дійде до напівготовності.
  • Розморожений заздалегідь фарш не будемо бухати в каструлю цілком: оргомная фрикаделина нам ні до чого. Відщипуємо від загальної маси шматочки і відправляємо їх до капусти, моркви і цибулі.
  • Весь м’ясний фарш вже на місці? Тоді ще раз дозволимо страви закипіти, після чого знову зменшуємо вогонь і продовжуємо тушкувати.
  • Солимо, додаємо томатну пасту (відразу її розмішуємо). Хвилин через 10-12 можна вимикати газ.
Дивіться також:  Стрипси - 10 рецептів приготування у домашніх умовах
Прокрутка до верху