Тушкована капуста з ковбасою — 7 рецептів приготування

В мультиварці

Капуста з ковбасою в мультиварці готується ще простіше і швидше, ніж звичним способом.

Що знадобиться:

  • капуста – 0,5 кг;
  • ковбаса – 200 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • помідор – 2 шт.;
  • масло – 2 ст. ложки;
  • приправи;
  • сіль;
  • перець.

Готуємо так:

  • Морква натирається на середній тертці, цибулю ріжеться півкільцями, а помідори кубиками середнього розміру.
  • Ковбасу краще взяти варену, очистити від шкірки і порізати кубиками.
  • Нашаткуйте капусту. Викладіть моркву з цибулею в чашу мультиварки і обсмажте разом з маслом.
  • Перекладіть в каструлю інші інгредієнти і додати улюблені спеції.
  • Налийте трохи води в чашу і переставте в пристрої режим з «Смаження» на «Гасіння» і продовжуйте готувати протягом 40-50 хвилин.
Дивіться також:  Класична Лазанья – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху