В мультиварці
Капуста з ковбасою в мультиварці готується ще простіше і швидше, ніж звичним способом.
Що знадобиться:
- капуста – 0,5 кг;
- ковбаса – 200 г;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- помідор – 2 шт.;
- масло – 2 ст. ложки;
- приправи;
- сіль;
- перець.
Готуємо так:
- Морква натирається на середній тертці, цибулю ріжеться півкільцями, а помідори кубиками середнього розміру.
- Ковбасу краще взяти варену, очистити від шкірки і порізати кубиками.
- Нашаткуйте капусту. Викладіть моркву з цибулею в чашу мультиварки і обсмажте разом з маслом.
- Перекладіть в каструлю інші інгредієнти і додати улюблені спеції.
- Налийте трохи води в чашу і переставте в пристрої режим з «Смаження» на «Гасіння» і продовжуйте готувати протягом 40-50 хвилин.