Капуста, тушкована з картоплею та ковбасою
Капуста з картоплею та ковбасою стане відмінним ситною вечерею.
Що знадобиться:
- капуста – 1 качан;
- картопля – 0,5 кг;
- ковбаса – 200 г;
- цибуля – 1 шт.;
- масло – 4 ст. ложки;
- зелень;
- сіль;
- перець;
- спеції.
Готуємо так:
- Дрібно наріжте капусту або натріть її на тертці. Покладіть капустяну соломку в миску, перетріть разом з сіллю і злегка потисніть руками, щоб вона випустила трохи соку.
- Цибулю наріжте будь-яким зручним для вас способом і обсмажте 3-5 хвилин на сковороді.
- Почистіть картоплю і наріжте його кубиками середнього розміру.
- Додайте ковбасу і продовжуйте смажити.
- Слідом порціями викладайте капусту і відразу за нею — картопля.
- Наприкінці кладуть спеції і додається вода. Не забувайте постійно помішувати суміш, щоб страва не підгоряло.
Гасіння займе у вас 40-45 хвилин. Проводиться воно на середньому вогні з відкритою кришкою.