Тушкована капуста з ковбасою — 7 рецептів приготування

Капуста, тушкована з картоплею та ковбасою

Капуста з картоплею та ковбасою стане відмінним ситною вечерею.

Що знадобиться:

  • капуста – 1 качан;
  • картопля – 0,5 кг;
  • ковбаса – 200 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • масло – 4 ст. ложки;
  • зелень;
  • сіль;
  • перець;
  • спеції.

Готуємо так:

  • Дрібно наріжте капусту або натріть її на тертці. Покладіть капустяну соломку в миску, перетріть разом з сіллю і злегка потисніть руками, щоб вона випустила трохи соку.
  • Цибулю наріжте будь-яким зручним для вас способом і обсмажте 3-5 хвилин на сковороді.
  • Почистіть картоплю і наріжте його кубиками середнього розміру.
  • Додайте ковбасу і продовжуйте смажити.
  • Слідом порціями викладайте капусту і відразу за нею — картопля.
  • Наприкінці кладуть спеції і додається вода. Не забувайте постійно помішувати суміш, щоб страва не підгоряло.

Гасіння займе у вас 40-45 хвилин. Проводиться воно на середньому вогні з відкритою кришкою.

Дивіться також:  Фахітос з куркою – 7 рецептів приготування страви мексиканської кухні в домашніх умовах
Прокрутка до верху