Тушкована капуста з ковбасою — 7 рецептів приготування

З копченою ковбасою

Капуста з копченою ковбасою

Що знадобиться:

  • капуста – 350 г;
  • копчена ковбаса – 150 г;
  • томатна паста – 1 ст. ложка;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • масло – 1 ст. ложка;
  • сіль;
  • перець.

Готуємо так:

  • Наріжте цибулю і моркву, а потім обсмажте їх з невеликою кількістю олії до легкої прозорості.
  • Дрібно наріжте капусту і покладіть до інших овочів.
  • Введіть пару столових ложок води і продовжуйте тушкувати на середньому вогні до повної готовності.
  • Слідом кладеться томатна паста і спеції.
  • Наріжте ковбасу шматочками середнього розміру або брусочками. Продовжуйте тушкувати, постійно помішуючи. При необхідності можна додавати воду, щоб страва не пригоріло.
Дивіться також:  Китайська локшина – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху