З копченою ковбасою
Капуста з копченою ковбасою
Що знадобиться:
- капуста – 350 г;
- копчена ковбаса – 150 г;
- томатна паста – 1 ст. ложка;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- масло – 1 ст. ложка;
- сіль;
- перець.
Готуємо так:
- Наріжте цибулю і моркву, а потім обсмажте їх з невеликою кількістю олії до легкої прозорості.
- Дрібно наріжте капусту і покладіть до інших овочів.
- Введіть пару столових ложок води і продовжуйте тушкувати на середньому вогні до повної готовності.
- Слідом кладеться томатна паста і спеції.
- Наріжте ковбасу шматочками середнього розміру або брусочками. Продовжуйте тушкувати, постійно помішуючи. При необхідності можна додавати воду, щоб страва не пригоріло.