Тушкована квашена капуста з ковбасою
На кілограм квашеної капусти знадобиться:
- варена ковбаса – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- солоні огірки – 3 шт.;
- томатна паста – 1 ст. ложка;
- картопля – 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- масло – 3 ст. ложки;
- сіль;
- спеції.
Готуємо так:
- Квашена капуста заливають невеликою кількістю води і гаситься на повільному вогні разом зі спеціями до того, як вона розм’якшиться.
- На сковороді пассеруется цибулю з маслом, поки він не стане трохи прозорим.
- Потім туди ж кладуть нарізана ковбаса, огірки, подрібнений часник і томатна паста. Можна використовувати також свіже томатне пюре.
- Картопля натирається на середній тертці і додати до капусти. Не забувайте постійно перемішувати суміш і тушкуйте на середньому вогні приблизно 20 хвилин.
Перед подачею можна прикрасити готову страву зеленню.