Тушкована капуста з ковбасою — 7 рецептів приготування

Тушкована квашена капуста з ковбасою

На кілограм квашеної капусти знадобиться:

  • варена ковбаса – 300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • солоні огірки – 3 шт.;
  • томатна паста – 1 ст. ложка;
  • картопля – 2 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • масло – 3 ст. ложки;
  • сіль;
  • спеції.

Готуємо так:

  • Квашена капуста заливають невеликою кількістю води і гаситься на повільному вогні разом зі спеціями до того, як вона розм’якшиться.
  • На сковороді пассеруется цибулю з маслом, поки він не стане трохи прозорим.
  • Потім туди ж кладуть нарізана ковбаса, огірки, подрібнений часник і томатна паста. Можна використовувати також свіже томатне пюре.
  • Картопля натирається на середній тертці і додати до капусти. Не забувайте постійно перемішувати суміш і тушкуйте на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

Перед подачею можна прикрасити готову страву зеленню.

Дивіться також:  Смачні рецепти як готувати манну кашу
Прокрутка до верху