Тушкована капуста в мультиварці з рисом
Відмінний спосіб приготування капусти з рисом для любителів смачно поїсти, але витратити при цьому мінімум часу на приготування. Вірна помічниця на кухні – мультиварка, завжди готова прийти на допомогу і полегшити рутинні операції.
Інгредієнти:
- 1 кг капусти білоголової;
- 1 склянку рису;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 2 склянки води;
- томатна паста, сіль, перець, спеції, зелень – за смаком.
Як приготувати?
- Капусту дрібно нашаткувати;
- Цибулю і моркву почистити, дрібно нарізати;
- Цибулю злегка обсмажити на рослинному маслі в чашу мультиварки, при цьому використовувати режим «Випічка»;
- Додати моркву, продовжувати обсмажувати;
- Коли овочі стануть золотистими, влити томатну пасту;
- Через 5 хвилин викласти капусту, перемішати, тушкувати 15 хвилин;
- Рис промити;
- Всипати до капусти рис і влити воду;
- Посолити, поперчити, за бажанням додати зелень і спеції;
- Змінити програму «Випічка» на програму «Плов», готувати близько години;
- Коли мультиварка подасть сигнал про готовність, капусту перемішати і можна подавати.