Тушкована капуста з рисом – 7 рецептів приготування

З рисом і картоплею

А ви коли-небудь пробували поєднувати капусту, рис і картоплю в одному блюді? Ні? Навіть на думку не приходило? А даремно! Обов’язково скористайтеся цим рецептом і відкрийте для себе новий смак.

Інгредієнти:

  • 1 невеликий качан капусти;
  • половина склянки рису;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 3-4 картоплини;
  • 1 стакан води;
  • 2-3 стіл. ложки томатної пасти;
  • щіпка солі.

Як приготувати?

  • Рис відварити;
  • Ріпчасту цибулю і моркву дрібно нарізати;
  • Підсмажити цибулю до прозорості, додати моркву;
  • Пасерувати кілька хвилин;
  • Картоплю почистити і нарізати середніми кубиками;
  • Нарізану картоплю додати на сковороду до цибулі і моркви, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні;
  • Овочі періодично помішувати;
  • Капусту нашаткувати, перекласти до інших овочів і тушкувати все разом ще 5 хвилин;
  • Томатну пасту розвести склянкою окропу, посолити;
  • Влити до овочів, перемішати;
  • Тушкувати до готовності;
  • Додати відварений рис, перемішати, дати постояти під кришкою 5 хвилин.
Дивіться також:  Тушкована картопля – 10 рецептів, як приготувати в мультиварці, в каструлі і на сковороді
Прокрутка до верху