З рисом і картоплею
А ви коли-небудь пробували поєднувати капусту, рис і картоплю в одному блюді? Ні? Навіть на думку не приходило? А даремно! Обов’язково скористайтеся цим рецептом і відкрийте для себе новий смак.
Інгредієнти:
- 1 невеликий качан капусти;
- половина склянки рису;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 3-4 картоплини;
- 1 стакан води;
- 2-3 стіл. ложки томатної пасти;
- щіпка солі.
Як приготувати?
- Рис відварити;
- Ріпчасту цибулю і моркву дрібно нарізати;
- Підсмажити цибулю до прозорості, додати моркву;
- Пасерувати кілька хвилин;
- Картоплю почистити і нарізати середніми кубиками;
- Нарізану картоплю додати на сковороду до цибулі і моркви, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні;
- Овочі періодично помішувати;
- Капусту нашаткувати, перекласти до інших овочів і тушкувати все разом ще 5 хвилин;
- Томатну пасту розвести склянкою окропу, посолити;
- Влити до овочів, перемішати;
- Тушкувати до готовності;
- Додати відварений рис, перемішати, дати постояти під кришкою 5 хвилин.