Ситний варіант з картоплею
Для ідеального результату, свинини, капусти і картоплі потрібно взяти майже порівну. Невелика морква додасть смаку солодкувату нотку. Лука в цьому рецепті, чим більше, тим краще, так як коренеплоди увберуть в себе багато рідини. Обов’язкові сіль і перець, інші спеції, наприклад, зіра — за бажанням.
Білокачанну капусту можна дрібно нашаткувати, а навіть натерти моркву на тертці. Картопля, навпаки, ріжуть великими кубиками, щоб він зберіг форму. Цибуля розваритися в будь-якому випадку, тому його теж крупно нарізають.
Принцип приготування такий же, як у традиційному варіанті. М’ясо злегка обсмажити, додати овочі. Картопля потребує 200-250 мл води на 1 кг овочів. Тушкувати до готовності свинини трохи менше години.