Тушкована капуста зі свининою – 8 рецептів

Капуста, тушкована з свининою в мультиварці

Той, хто суворо стежить за дієтою і рахує калорії, варто використовувати сучасні кухонні девайси. Делікатна обробка продуктів в мультиварці збереже їх корисні властивості, смак вийде як при приготуванні на пару. Ніякої обжарювання!

Інгредієнти: капуста і пісна свинина у відношенні 2:1. Для апетитного кольору можна додати одну моркву. Пікантність і аромат страви додадуть цибулю, зелень і приправи — прованські трави або лавровий лист і перець. Сіль – за смаком.

Щоб зменшити час приготування, продукти нарізують дрібно, але без фанатизму. В іншому випадку капуста і морква перетворяться на пюре, особливо якщо використовувати ранні овочі. Обов’язково пом’яти капусту з сіллю, як у традиційному рецепті. В мультиварку доведеться додати трохи води або бульйону. На 1 кг капусти досить 200 мл

Всі інгредієнти завантажують одночасно, чергуючи шари м’яса, овочів і приправ. Режим гасіння виставляють на 1,5-2 години. У процесі готування потрібно пару раз перемішати вміст чаші. Свіжу зелень додають у готову страву і залишають настоятися під кришкою.

Дивіться також:  Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху