Тушкована капуста зі свининою – 8 рецептів

Червонокачанна капуста, тушкована з свининою

Цей екзотичний рецепт для цінителів тонких відтінків смаку.

Рівну кількість червоної капусти і нежирної свинини готується окремо. Невеликі шматочки м’яса підрум’янюються на сильному вогні.

Капуста гаситься 20-30 хвилин в яблучному соку з вином. На 0,5 кг капусти знадобиться:

  • 200 мл соку;
  • 50-70 мл сухого білого вина;
  • 60 г цукру;
  • кориця, кардамон, аніс;
  • сіль і перець.

Гарячі овочі поміщають на дно сотейника, зверху викладають м’ясо. Щоб пом’якшити смак додають пару ложок вершкового масла. Сотейник накривають кришкою або фольгою. Страву доводять до готовності в духовці протягом 15 хвилин в духовці при 1700С.

До столу можна подати салат зі свіжих помідорів. Їх підкреслить смак і доповнить незвичайне блюдо з червонокачанної капусти.

Дивіться також:  Яловичина в кисло-солодкому соусі – 5 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху