З додаванням грибів
Інгредієнти: 330 г м’якоті свинини, 280 г свіжих печериць, 420 г картоплі, цибулина, сіль, морква.

Вся картопля чиститься, миється і ріжеться середніми кубиками.
Печериці чистяться і нарізаються будь-яким зручним способом. Можна робити це кубиками або тонкими пластинками.
Аналогічним образом подрібнюється і м’ясо. Але попередньо його потрібно промити під проточною холодною водою і злегка обсушити паперовими рушниками.
Овочі, що залишилися миються і довільно шинкують. Тут важливо не дрібнити. Морквину найкраще різати брусочками, а цибулю – полуколечками.
Спочатку на сковороді до рум’яності обсмажується м’ясо. Потім воно перекладається на тарілку, а на вытопившемся жирі страхуються овочі (крім картоплі).
Сковорідка знову звільняється, і на ній злегка обсмажують гриби.
Тепер все окремо підготовлені компоненти з’єднуються. Потрібно закладати їх в сковороду з товстим дном і стінками. Складові солятся. Можна приправити їх будь-якими спеціями за смаком. Продукти заливаються гарячою водою.
Картопля з м’ясом і грибами нудиться на невеликому вогні 40-45 хвилин. Подається частування в окремих порціонних піалах.