Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування

Смачна тушкована картопля зі свининою в мультиварці

Інгредієнти:

  • свинина – 0,6 кг;
  • очищена вода – 1 л;
  • сіль і перець – за смаком;
  • цибуля – 1 головка;
  • рафінована олія – 2 ст. ложки;
  • морква – 1 штука;
  • лавровий лист – 2 листочка;
  • картопля -0,6 кг

Приготування:

  • Свинину промийте. Наріжте її невеликими кубиками. Якщо є жир – не зрізайте, він розтопиться і страва вийде більш соковитим.
  • Картопля очистіть і наріжте скибочками або кубиками.
  • Моркву наріжте тонкою соломкою.
  • Нашаткуйте цибулю кубиками.
  • Змастіть чашу електроприладу рафінованим маслом і увімкніть прилад на режимі «Смаження».
  • Коли олія нагріється, викладайте свинину, жирної прошарком до низу. Нехай вона смажиться близько 10 хвилин під закритою кришкою. Один раз чи два, відкрийте прилад і перемішайте м’ясо.
  • Тепер додайте подрібнену моркву і цибулю. Все змішайте і залиште смажитися на 5 хвилин.
  • Закладайте картоплю. Додайте за смаком сіль і мелений перець.
  • В чайнику закип’ятіть воду і залийте нею картоплю.
  • Поставте в піч режим «Гасіння» на 60 хвилин.
  • Через 55 хвилин, додайте лавровий лист.
  • Після закінчення готування, пристрій перейде в режим «Підігрів». Їжа повинна настоятися близько 10-15 хвилин.
  • Смачна тушкована картопля з м’ясом готова. Подавайте її разом з овочами.
  • Дивіться також:  Соус для пасти – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху