Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування
Смачна тушкована картопля зі свининою в мультиварці
Інгредієнти:
свинина – 0,6 кг;
очищена вода – 1 л;
сіль і перець – за смаком;
цибуля – 1 головка;
рафінована олія – 2 ст. ложки;
морква – 1 штука;
лавровий лист – 2 листочка;
картопля -0,6 кг
Приготування:
Свинину промийте. Наріжте її невеликими кубиками. Якщо є жир – не зрізайте, він розтопиться і страва вийде більш соковитим.
Картопля очистіть і наріжте скибочками або кубиками.
Моркву наріжте тонкою соломкою.
Нашаткуйте цибулю кубиками.
Змастіть чашу електроприладу рафінованим маслом і увімкніть прилад на режимі «Смаження».
Коли олія нагріється, викладайте свинину, жирної прошарком до низу. Нехай вона смажиться близько 10 хвилин під закритою кришкою. Один раз чи два, відкрийте прилад і перемішайте м’ясо.
Тепер додайте подрібнену моркву і цибулю. Все змішайте і залиште смажитися на 5 хвилин.
Закладайте картоплю. Додайте за смаком сіль і мелений перець.
В чайнику закип’ятіть воду і залийте нею картоплю.
Поставте в піч режим «Гасіння» на 60 хвилин.
Через 55 хвилин, додайте лавровий лист.
Після закінчення готування, пристрій перейде в режим «Підігрів». Їжа повинна настоятися близько 10-15 хвилин.
Смачна тушкована картопля з м’ясом готова. Подавайте її разом з овочами.