Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування

Ніжна тушкована картопля з телятиною

Інгредієнти:

  • телятина – 0,4 кг;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • картопля – 3 штуки;
  • перець – за смаком;
  • ріпчаста цибуля – 1 головка.

Приготування:

  • Промийте телятину і наріжте її тонкими скибочками.
  • Картоплю наріжте великими кубиками.
  • Цибулю наріжте кільцями.
  • Складіть всі інгредієнти в чашу приладу. Додайте сіль і мелений перець.
  • Закип’ятіть склянку води і залийте ним страву.
  • Виставте програму «Тушкування» на 1-1,5 години. Цей час залежить від потрібної вам консистенції. Чим довше будете готувати телятину, тим ніжніше вона вийде.
  • Готову страву залиште настоятися 10 хвилин. Потім, можна розкладати телятину з картоплею по тарілках.
  • Дивіться також:  Савойська капуста – 9 рецептів приготування
    Прокрутка до верху