Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування
Ніжна тушкована картопля з телятиною
Інгредієнти:
телятина – 0,4 кг;
сіль – 1 ч. ложка;
картопля – 3 штуки;
перець – за смаком;
ріпчаста цибуля – 1 головка.
Приготування:
Промийте телятину і наріжте її тонкими скибочками.
Картоплю наріжте великими кубиками.
Цибулю наріжте кільцями.
Складіть всі інгредієнти в чашу приладу. Додайте сіль і мелений перець.
Закип’ятіть склянку води і залийте ним страву.
Виставте програму «Тушкування» на 1-1,5 години. Цей час залежить від потрібної вам консистенції. Чим довше будете готувати телятину, тим ніжніше вона вийде.
Готову страву залиште настоятися 10 хвилин. Потім, можна розкладати телятину з картоплею по тарілках.