Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування

Тушкована картопля з м’ясом і грибами

Це одне з найбільш ситних страв, які перераховані в цій статті.

Інгредієнти:

  • печериці – 0,4 кг;
  • спеції хмелі-сунелі – 1 ч. ложка;
  • картопля – 1,5 кг;
  • вершки (жирність 10%) – 0,2 л;
  • рослинна олія – 7 ст. ложок;
  • сіль – 2 ч. ложки;
  • куряча грудка – 0,2 кг;
  • цибуля – 0,4 кг

Приготування:

  • Кілька разів промийте гриби. Наріжте печериці тонкими пластинами.
  • Цибулю наріжте півкільцями. Чим більше його буде, тим соковитіше вийти готову страву.
  • Картоплю наріжте кубиками.
  • Грудку промийте і наріжте кубиками.
  • Налийте олію і виберіть програму «Смаження». Коли воно нагріється, викладайте цибулю і смажте до м’якості.
  • Додайте подрібнені печериці. Коли вони пустять сік, посоліть їх (приблизно, дві щіпки).
  • Викладіть картоплю і обсмажуйте його разом з іншими овочами близько 5-7 хвилин. Періодично помішуйте дану суміш.
  • Тепер додайте решту солі і хмелі-сунелі.
  • Додайте до овочів курку. Смажте всі разом близько 3-5 хвилин.
  • Влийте вершки, все змішайте і поставте програму «Тушкування» на 40 хвилин.
  • Коли пролунає сигнал, перемішайте вміст мультиварки і можна подавати страву до столу. Приємного вам апетиту!
  • Дивіться також:  Бефстроганов з яловичини – 7 рецептів
    Прокрутка до верху