Тушкована картопля з м’ясом і грибами
Це одне з найбільш ситних страв, які перераховані в цій статті.

Інгредієнти:
- печериці – 0,4 кг;
- спеції хмелі-сунелі – 1 ч. ложка;
- картопля – 1,5 кг;
- вершки (жирність 10%) – 0,2 л;
- рослинна олія – 7 ст. ложок;
- сіль – 2 ч. ложки;
- куряча грудка – 0,2 кг;
- цибуля – 0,4 кг
Приготування:
Кілька разів промийте гриби. Наріжте печериці тонкими пластинами.
Цибулю наріжте півкільцями. Чим більше його буде, тим соковитіше вийти готову страву.
Картоплю наріжте кубиками.
Грудку промийте і наріжте кубиками.
Налийте олію і виберіть програму «Смаження». Коли воно нагріється, викладайте цибулю і смажте до м’якості.
Додайте подрібнені печериці. Коли вони пустять сік, посоліть їх (приблизно, дві щіпки).
Викладіть картоплю і обсмажуйте його разом з іншими овочами близько 5-7 хвилин. Періодично помішуйте дану суміш.
Тепер додайте решту солі і хмелі-сунелі.
Додайте до овочів курку. Смажте всі разом близько 3-5 хвилин.
Влийте вершки, все змішайте і поставте програму «Тушкування» на 40 хвилин.
Коли пролунає сигнал, перемішайте вміст мультиварки і можна подавати страву до столу. Приємного вам апетиту!