Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування

Печеня з овочами в мультиварці

Інгредієнти:

  • картопля – 10 штук;
  • болгарський перець (солодкий) – 1 штука;
  • сіль, перець, приправи – за смаком;
  • свинина (м’якоть) – 0,5 кг;
  • зелений горошок (консервований) – 0,15 кг;
  • печериці – 0,4 кг;
  • свіжа зелень (базилік, кріп або петрушка) – за смаком;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • рослинне масло – 2 ст. ложки;
  • лавровий лист – 3 штуки;
  • морква – 1 штука.

Приготування:

  • Свинину промийте і наріжте її середніми кубиками (приблизний розмір – 1 сантиметр).
  • З болгарського перцю виріжте серцевину. Нарубаєте його великими кубиками.
  • Промийте моркву і наріжте її півкільцями.
  • Часник дрібно наріжте або роздушіть в спеціальному пристосуванні.
  • Картоплю подрібніть на середні кубики.
  • Розігрійте в мультиварці масло і обсмажте на ньому свинину з двох сторін. Це займе близько 10 хвилин, на програмі «Смаження».
  • Додайте до м’яса часник. Обсмажте разом ці два компоненти, близько 1-2 хвилин.
  • Тепер кладіть в мультиварку болгарський перець і моркву. Смажте всі разом близько 5 хвилин.
  • Печериці наріжте пластинами і покладіть їх у каструлю. Смажте вміст приладу ще 5-7 хвилин.
  • Вимкніть режим «Смаження» і покладіть всередину картоплю і консервований горошок.
  • Додайте улюблені приправи, перець, лавровий лист і сіль. Все змішайте і виставте режим «Гасіння». Додавати воду не потрібно. Тому що овочі, зокрема печериці і перець, пустять сік, в якому і буде тушкуватися наше спекотне.
  • Після звукового сигналу, залиште прилад в режимі «Підігрів» на 15 хвилин.
  • Тепер можете розкладати печеня по тарілках, зверху прикрасьте блюдо свіжою зеленню.
  • Дивіться також:  Кефаль – що за риба, 7 рецептів приготування