Тушковане м’ясо з чорносливом – 7 рецептів приготування

З додаванням капусти

Свинина чудово поєднується з овочами, що дає можливість експериментувати і втілювати кулінарні фантазії в життя.

Для виконання цікавою варіації вишуканої страви потрібно:

  • 600 г корейки;
  • невелика головка капусти;
  • 2 морквини;
  • 40 мл томатної пасти;
  • 50 г чорносливу;
  • 20 мл соняшникової олії;
  • 150 мл води;
  • трохи солі і спецій.

Черговість дій:

  • З корейки готуються порціонні шматочки без плівок і сухожиль.
  • У сотейник з товстим дном наливається масло, на яке викладаються м’ясні шматки.
  • Обсмажується корейка 10-15 хвилин при постійному помішуванні.
  • З капустяної головки знімаються верхні листки, після чого овоч шинкуется.
  • Капустяна стружка відправляється на сковороду.
  • Морква треться і викладається до капусти.
  • Коли овочева суміш стане золотистою, вона перекладається до м’яса.
  • У сотейник відправляється порізаний скибочками чорнослив.
  • Вміст заливається водою, з розведеною в ній томатною пастою.
  • Блюдо солиться, приправляється і гаситься 15 хвилин під кришкою.
Дивіться також:  Пельмені в духовці – 11 рецептів запікання