З додаванням капусти
Свинина чудово поєднується з овочами, що дає можливість експериментувати і втілювати кулінарні фантазії в життя.
Для виконання цікавою варіації вишуканої страви потрібно:
- 600 г корейки;
- невелика головка капусти;
- 2 морквини;
- 40 мл томатної пасти;
- 50 г чорносливу;
- 20 мл соняшникової олії;
- 150 мл води;
- трохи солі і спецій.
Черговість дій:
- З корейки готуються порціонні шматочки без плівок і сухожиль.
- У сотейник з товстим дном наливається масло, на яке викладаються м’ясні шматки.
- Обсмажується корейка 10-15 хвилин при постійному помішуванні.
- З капустяної головки знімаються верхні листки, після чого овоч шинкуется.
- Капустяна стружка відправляється на сковороду.
- Морква треться і викладається до капусти.
- Коли овочева суміш стане золотистою, вона перекладається до м’яса.
- У сотейник відправляється порізаний скибочками чорнослив.
- Вміст заливається водою, з розведеною в ній томатною пастою.
- Блюдо солиться, приправляється і гаситься 15 хвилин під кришкою.