Тушонка з свинини в домашніх умовах – 7 рецептів приготування в мультиварці, в автоклаві, в духовці, в каструлі і в скороварці

Домашня тушонка з свинини в автоклаві

Автоклав — це домашня установка, завдяки якій можна за короткий проміжок часу приготувати смачну страву. Так на приготування тушкованого м’яса піде не більше 2-х годин і вам не доведеться розкладати гаряче м’ясо по банкам.

Спосіб приготування:

  • Підготуйте чисті і сухі півлітрові баночки для консервації.
  • В кожну покладіть лавровий лист, три горошини запашного і чорного перцю.
  • Нарізані на великі шматки свинини перемішайте з сіллю і перцем, залиште на 15 хвилин.
  • Розкладіть м’ясо банкам і щільно закрийте їх кришками.
  • Тепер помістіть банки в автоклав, і налийте води стільки, щоб вони повністю опинилися у воді.
  • Закрийте кришку, виставте температурі 130°С і тиск 2 бари. Через 20 хвилин збільшіть температуру до 150°С і готуємо в домашньому автоклаві, головне слідкуйте за тим, щоб тиск не перевищував 4 бари.
  • Через добу домашня тушонка з свинини в автоклаві буде готова.
Дивіться також:  Каша з гарбуза — 11 рецептів швидких і смачних
Прокрутка до верху