Як приготувати вегетаріанську піцу?
Є два варіанти приготування піци: класична, з більш щільним, пишним шаром тіста і з більш тонким, Ви можете вибрати той, який Вам більше сподобається.
Сьогодні ми представимо вашій увазі варіант приготування бездріжджового тіста, для тонкої піци
Приготування бездріжджового тіста:
- Борошно пшеничне — 2 скл.;
- Молоко тепле — близько 0, 5 скл.;
- Яйця курячі— 2 шт.;
- Масло рослинне — 2 ст. л.;
- Сіль — 1 ч. л.
Приготування тісто
Яйця слід ретельно збити з молоком, потім додати потроху, поступово помішуючи, борошно, замісити тісто, додати сіль і 2 столові ложки олії і вимісити тісто до еластичності.
Дати постояти протягом 10 хвилин, наше тісто готове!