Сьогодні ми з вами поговоримо про те, як приготувати вегетаріанський плов.
Рецепт його, як і більшість представлених рецептів, простий і доступний, результат – смачний і вишуканий.
Час приготування – близько 50 хв., розрахований на 5-6 порцій.
Варіант приготування плову вегетаріанського
Отже, для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:
- Рис – близько пів кіло;
- Морква – 1-2 середніх морквини;
- Зелений горошок – близько пів банки очищеного зеленого горошку, – свіжого або консервованого, солодких сортів;
- Консервована кукурудза – близько 200 грамової банки консервованої кукурудзи;
- Цибуля – 2-3 середніх цибулини;
- Свіжі помідори – 2-3 штуки стиглих, зрілих помідорів;
- Сіль – за смаком.
Як приготувати вегетаріанський плов?
Рис промити, залити водою – близько 2-ох літрів на зазначену вище порцію рису і варити на невеликому вогні протягом приблизно 20-30 хв.
Потім всипати попередньо помиту і нашатковану соломкою моркву, очищену зелений горошок цукрових сортів, консервовану кукурудзу, дрібно нарізану, попередньо несильно обсмажену цибулю.
Протушкувати ще протягом приблизно 10 хв, потім додати нарізані дрібними кубиками свіжі помідори, додати небагато – близько пів літр води – щоб наше майбутнє страва не підгоріло, посолити і тушкувати, час від часу акуратно помішуючи, до готовності на невеликому вогні.
Подавати гарячим, прикрасивши зеленню петрушки або селери.
Блюдо готове, просимо до столу!