Вершковий соус для макаронів – 7 рецептів, як зробити смачний соус

Є багато способів поліпшити смак традиційної пасти, наприклад, приготувати вершковий соус для макаронів. У статті зібрані найкращі рецепти цієї ніжної і пікантною заправки.

Класичний вершковий соус для макаронів

Для приготування знадобиться:

  • масло вершкове – 20 грам;
  • упаковка на 100 мл вершків;
  • будь-які приправи за вашим бажанням;
  • дві столові ложки борошна.

Процес приготування:

  • Ставимо сковороду на плиту, її добре прогріваємо, але на слабкому вогні.
  • Додаємо масло, чекаємо, поки воно розтопиться, і засипаємо борошно.
  • Перемішуємо суміш, обсмажуємо деякий час, щоб вона стала рум’яною, і акуратно починаємо заливати вершки, при цьому постійно заважаючи соус.
  • Приправляємо суміш обраними спеціями і продовжуємо варити, поки вона не стане густою. Як тільки це сталося, відразу ж знімаємо з плити і використовуємо за призначенням.
Дивіться також:  Куряча грудка з овочами – 5 рецептів, як смачно приготувати курку
Прокрутка до верху