Є багато способів поліпшити смак традиційної пасти, наприклад, приготувати вершковий соус для макаронів. У статті зібрані найкращі рецепти цієї ніжної і пікантною заправки.
Класичний вершковий соус для макаронів
Для приготування знадобиться:
- масло вершкове – 20 грам;
- упаковка на 100 мл вершків;
- будь-які приправи за вашим бажанням;
- дві столові ложки борошна.
Процес приготування:
- Ставимо сковороду на плиту, її добре прогріваємо, але на слабкому вогні.
- Додаємо масло, чекаємо, поки воно розтопиться, і засипаємо борошно.
- Перемішуємо суміш, обсмажуємо деякий час, щоб вона стала рум’яною, і акуратно починаємо заливати вершки, при цьому постійно заважаючи соус.
- Приправляємо суміш обраними спеціями і продовжуємо варити, поки вона не стане густою. Як тільки це сталося, відразу ж знімаємо з плити і використовуємо за призначенням.