З додаванням грибів
Вершково-грибний соус – ідеальне поєднання простих продуктів. Гриби в вершках стають неймовірно ніжними і ароматними.
Інгредієнти для страви:
- 0,2 літра вершків;
- чотири ложки вершкового масла;
- приправи: сіль, перець;
- близько 100 грам шампіньйонів;
- дві ложки борошна.
Процес приготування:
- Гриби промийте, дайте їм висохнути або обсушити за допомогою паперових рушників.
- Наріжте їх на шматочки так, щоб вони не були надто великими, і смажте на сковороді кілька хвилин, поки колір не почне змінюватися і ставати більш темним і рум’яним.
- На іншу сковороду покладіть масло, що залишилося, розтопіть його, всипте борошно, перемішайте і залийте вершки.
- Варіть суміш, поки вона не почне густіти, потім додайте гриби і покладіть приправи, які ви вирішили використовувати.