Вершковий соус для макаронів – 7 рецептів, як зробити смачний соус

З додаванням грибів

Вершково-грибний соус – ідеальне поєднання простих продуктів. Гриби в вершках стають неймовірно ніжними і ароматними.

Інгредієнти для страви:

  • 0,2 літра вершків;
  • чотири ложки вершкового масла;
  • приправи: сіль, перець;
  • близько 100 грам шампіньйонів;
  • дві ложки борошна.

Процес приготування:

  • Гриби промийте, дайте їм висохнути або обсушити за допомогою паперових рушників.
  • Наріжте їх на шматочки так, щоб вони не були надто великими, і смажте на сковороді кілька хвилин, поки колір не почне змінюватися і ставати більш темним і рум’яним.
  • На іншу сковороду покладіть масло, що залишилося, розтопіть його, всипте борошно, перемішайте і залийте вершки.
  • Варіть суміш, поки вона не почне густіти, потім додайте гриби і покладіть приправи, які ви вирішили використовувати.
Дивіться також:  Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху