Вершковий соус для макаронів – 7 рецептів, як зробити смачний соус

Вершково-сирний соус до макаронів

Коли набридає звичне меню, хочеться чогось нового, цікавого, але при цьому нескладного. Просто приготуйте вершково-сирний соус до макаронів і це блюдо стане зовсім іншим.

Необхідні інгредієнти:

  • упаковка вершків – 200 мілілітрів;
  • сир твердий – 0,2 кг;
  • приправи за смаком.

Процес приготування:

  • Перелийте вершки з баночки в яку-небудь посуд, яку можна нагрівати, і поставте на плиту.
  • Як тільки вони прогріються, відразу ж додайте в них попередньо подрібнений на тертці сир і добре перемішайте. Зверніть увагу, що вершки повинні бути гарячими, але не киплячими.
  • Постійно заважаючи склад, доведіть сир до повного розчинення і покладіть вибрані приправи.
  • Поваріть суміш ще буквально дві хвилини, після закінчення яких готовий соус можна подавати разом з макаронами.
Дивіться також:  Страви з перловки – 10 рецептів приготування перших і других страв
Прокрутка до верху