Для спагетті «Карбонара»
Ще один спосіб отримати смачний вершковий соус – додати до нього трохи м’ясних виробів, наприклад, бекону або грудинки.
Інгредієнти для заправки:
- 100 грам бекону;
- ложка оливкової олії;
- 0,1 кг сиру;
- приправи за своїм смаком;
- 0,2 літра вершків високої жирності;
- три жовтка.
Процес приготування:
- Прогріваємо масло на сковороді, а потім відправляємо в нього смажитися часник, який потрібно попередньо порізати на невеликі шматочки.
- Додаємо нарізаний на тонкі брусочки бекон і, помішуючи вміст сковороди, смажимо його пару хвилин, поки не з’явитися золотистий колір.
- В окрему каструлю вливаємо жовтки збиваємо до однорідності і підливаємо вершки. Кладемо спеції і цю масу прогріваємо на повільному вогні.
- Як тільки вміст каструлі почне підходити до кипіння, відразу ж знімаємо його з плити, з’єднуємо з беконом і натертим сиром. Ось і все, залишилося тільки заправити цим соусом спагетті.