Вершковий соус для макаронів – 7 рецептів, як зробити смачний соус

Для спагетті «Карбонара»

Ще один спосіб отримати смачний вершковий соус – додати до нього трохи м’ясних виробів, наприклад, бекону або грудинки.

Інгредієнти для заправки:

  • 100 грам бекону;
  • ложка оливкової олії;
  • 0,1 кг сиру;
  • приправи за своїм смаком;
  • 0,2 літра вершків високої жирності;
  • три жовтка.

Процес приготування:

  • Прогріваємо масло на сковороді, а потім відправляємо в нього смажитися часник, який потрібно попередньо порізати на невеликі шматочки.
  • Додаємо нарізаний на тонкі брусочки бекон і, помішуючи вміст сковороди, смажимо його пару хвилин, поки не з’явитися золотистий колір.
  • В окрему каструлю вливаємо жовтки збиваємо до однорідності і підливаємо вершки. Кладемо спеції і цю масу прогріваємо на повільному вогні.
  • Як тільки вміст каструлі почне підходити до кипіння, відразу ж знімаємо його з плити, з’єднуємо з беконом і натертим сиром. Ось і все, залишилося тільки заправити цим соусом спагетті.
Дивіться також:  Курка з картоплею в рукаві — 8 рецептів в духовці, мультиварці і мікрохвильовці
Прокрутка до верху