Вершково-сирний крем | Смачний рецепт

Вершково-сирним кремом кремом можна промащувати коржі, обмазати весь торт або ж робити прикраса за допомогою кондитерського мішка. Сирний крем чудово тримає форму і не «повзе». Якщо ви бажаєте отримати більш стійкі піки тоді в даний крем необхідно додати в самому початку розм’якшене вершкове масло.

 

Рецепт вершково-сирного крему

 

Час виготовлення: 10 хвилин
Кількість порцій: для одного середнього торта.

 

Для приготування вершково сирного крему знадобиться:

  • Вершковий сир філадельфія – 250 р.
  • Вершковий сир маскарпоне – 250 р.
  • Ваніль – 1 ч. л.
  • Вершки 35% — 350 мл
  • Цукрова пудра – 120 г

Як приготувати вершково-сирний крем

  • У чашу міксера викладаємо обидва види вершкового сиру і збиваємо до пишноти кілька хвилин. Якщо у вас немає міксера, не біда використовуйте глибоку миску і блендер з насадкою для збивання.
  • Потім просіваємо цукрову пудру і додаємо її в сирну масу.
  • Продовжуємо збивати починаючи з невеликих обертів і помаленьку підвищуючи їх.
  • Перемішуємо вершково-сирний крем лопаткою, щоб прибрати зі стінок цукрову пудру.
  • Додаємо ложечку ванільною есенції або ж сипучого ваніліну і продовжуємо збивати.
  • У процесі збивання помаленьку і невеликими порціями вливаємо вершки. Вершки неодмінно повинні бути охолодженими. Перед самим приготуванням крему перекладіть вершки на 15-20 хвилин в морозильну камеру.
  • Після додавання вершків продовжуємо збивати протягом 7 хвилин.
  • Крем виходить надзвичайно ніжним і легким.

 

Корисні поради! Вершково-сирний крем маскарпоне і для капкейків!

Цей крем дуже добре поєднується у будь-якому тортику також їм можна прикрашати капкейки. До складу крему можна використовувати різний вершковий сир. У цьому рецепті сирного крему вказано класичний склад інгредієнтів, але я в основному використовую різні сири, які вдалося знайти в магазині.

Дивіться також:  Суп Мінестроне — 6 рецептів італійської овочевого супу

 

Взагалі, бісквіт ви можете приготувати на свій смак, існує дуже багато рецептів з різними добавками. Наприклад, у бісквіт можна додати мак, кокосову стружку, різні барвники, горішки, ягоди.

 

Готується крем дуже швидко і не клопітно на відміну від заварного. До того ж це мій самий улюблений крем. Завдяки сирного крему рецептом, якого я з вами поділюся, у мене є можливість дуже швидко приготувати цікавий і смачний тортик. Оскільки досить 3-4 годин для просочення торта.

 

Ідеальний варіант це приготувати тортик вранці і до вечора пригощати гостей і рідних. Ще я дуже люблю балувати рідних на сніданок кексами, прикрашеними сирним кремом. Виходить досить ситний і смачний сніданок. До того ж солодке покращує настрій і приносить торжество в нашу щоденну життя!

 

Тому обов’язково спробуйте наш рецепт сирного крему для торта, і ви закохаєтесь в його смак на все життя!

 

Дивіться також:

Пиріг з вишнею

Готуємо пиріг з какао

Сирний чізкейк

Прокрутка до верху