Відбивні з курячого філе — 10 рецептів смачного приготування

В медово-гірчичному маринаді

Дуже смачною виходить курочка з гірчицею і медом.

На півкіло філе береться:

  • пара ложок свіжого меду;
  • одна ложка гірчиці;
  • 1 цибулина;
  • сушена петрушка, гілочка розмарину;
  • олія рослинна.

Філе, нарізане тонкими довгими гарними смужками, посолити і поперчити, додати трави, мед і гірчицю. Маринад повинен постояти хоча б півгодини. Тим часом нарізану півкільцями цибулину обсмажити на маслі і додати до неї замариноване куряче м’ясо. Все обсмажити заново, щоб курочка стала красивою і готової.

Гарнірувати страву можна картоплею або рисом.

Дивіться також:  Горбуша в фользі в духовці – 8 соковитих і смачних рецептів
Прокрутка до верху