Відбивні з курячого філе — 10 рецептів смачного приготування

В клярі

Відбивні в клярі люблять готувати студенти і холостяки — за рахунок кляру вони виходять товстими, пишними, поживними. Їх виходить ціла гора, а смак цілком собі нічого. Так що, вся чесна компанія буде ситою і задоволеною.

Отже, для кляра з розрахунку на кілограм філе потрібно:

  • 2 курячих яйця великого розміру;
  • борошна пшеничного — 8 ст. ложок;
  • 4 хороші ложки сметани (при відсутності можна замінити молоком);
  • солі і перцю — за необхідності.

Для приготування кляра змішати збиті яйця з сіллю, перцем і борошном. Перемішати до гладкої однорідності. Густота кляру повинна бути приблизно ідентичною густоти рідкої сметани. Якщо мало борошна — додайте.

Підготовлені шматочки відбитій курки вмочати в кляр і відразу ж відправляти в сильно розігріту олію. Дочекавшись освіти першої кірочки по краях відбивною, переверніть її на наступний бік і смажте так само. Потім знову поверніть на першу сторону і дожаривайте вже до кінця.

Добре приготований кляр буде легким, пористим і смачним.

Дивіться також:  Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху