Як приготувати в панірувальних сухарях?
Це дуже простий і доступний рецепт, результат якого, до речі, відрізняється від інших відбивних особливої хрусткостью. Хочете похрумтіти приємною скоринкою — смажте курячі відбивні в паніровці.
Принцип приготування м’ясних шматків той же, а весь секрет в паніровці. Її можна купити готову, з додаванням гострих або інших спецій. Чим цікавіше буде склад панірувальної суміші, тим оригінальніше вийдуть відбивні. Але якщо під рукою є тільки готові панірувальні сухарі, то додайте щіпку сушеної паприки — вона дасть аромат і смак. Через брак паприки всипте будь сухі спеції, що є в будинку — не будуть зайвими.
Порада: приступаючи до смаження в паніровці, не забудьте переконатися в тому, що сухарі свіжі.
Навіть недавно куплена пачка, постоявши деякий час несподівано опиняється прогорклой, що неймовірно і безповоротно зіпсує смак відбивних.
Готують відбивні в панірувальних сухарях так:
- Збити яйце;
- Підготувати відбите філе;
- Приготувати панірування;
- Розжарити масло;
- Вмочити відбивні в яйці і в сухарях;
- Прожарити з двох сторін до отримання красивої і хрусткої скориночки.