Відбивні з курячого філе — 10 рецептів смачного приготування

Як приготувати в панірувальних сухарях?

Це дуже простий і доступний рецепт, результат якого, до речі, відрізняється від інших відбивних особливої хрусткостью. Хочете похрумтіти приємною скоринкою — смажте курячі відбивні в паніровці.

Принцип приготування м’ясних шматків той же, а весь секрет в паніровці. Її можна купити готову, з додаванням гострих або інших спецій. Чим цікавіше буде склад панірувальної суміші, тим оригінальніше вийдуть відбивні. Але якщо під рукою є тільки готові панірувальні сухарі, то додайте щіпку сушеної паприки — вона дасть аромат і смак. Через брак паприки всипте будь сухі спеції, що є в будинку — не будуть зайвими.

Порада: приступаючи до смаження в паніровці, не забудьте переконатися в тому, що сухарі свіжі.

Навіть недавно куплена пачка, постоявши деякий час несподівано опиняється прогорклой, що неймовірно і безповоротно зіпсує смак відбивних.

Готують відбивні в панірувальних сухарях так:

  • Збити яйце;
  • Підготувати відбите філе;
  • Приготувати панірування;
  • Розжарити масло;
  • Вмочити відбивні в яйці і в сухарях;
  • Прожарити з двох сторін до отримання красивої і хрусткої скориночки.
Дивіться також:  Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху