В манній крупі
Манка теж може бути паніровкою, тільки більш ніжною порівняно з сухарями.
Для цього рецепту не потрібно яйце, замість нього візьміть 2 ст. ложки майонезу. Ще буде потрібно 400 г курячого філе 150 г манної крупи. Масло, сіль і перець беремо за необхідності.
Процес приготування дуже простий:
- Відбиті шматочки обмазуємо тонким шаром майонезу і відставляємо;
- У манку насипаємо сіль, перець, непогано додати також сушеного кропу;
- Перемішавши панірувальну суміш, кладемо на неї шматочок м’яса, сильно вдавлюємо його, щоб паніровка по можливості міцно прилипла до відбивної;
- Смажимо на олії хвилин п’ять з обох сторін.