Відбивні з курячого філе — 10 рецептів смачного приготування

В манній крупі

Манка теж може бути паніровкою, тільки більш ніжною порівняно з сухарями.

Для цього рецепту не потрібно яйце, замість нього візьміть 2 ст. ложки майонезу. Ще буде потрібно 400 г курячого філе 150 г манної крупи. Масло, сіль і перець беремо за необхідності.

Процес приготування дуже простий:

  • Відбиті шматочки обмазуємо тонким шаром майонезу і відставляємо;
  • У манку насипаємо сіль, перець, непогано додати також сушеного кропу;
  • Перемішавши панірувальну суміш, кладемо на неї шматочок м’яса, сильно вдавлюємо його, щоб паніровка по можливості міцно прилипла до відбивної;
  • Смажимо на олії хвилин п’ять з обох сторін.
Дивіться також:  Як варити холодець? 10 рецептів приготування холодцю
Прокрутка до верху