Відбивні з курячого філе — 10 рецептів смачного приготування

Ледачі відбивні з курячого філе

Ледачі відбивні виходять більш схожими на м’ясні оладки, ніж на класичні відбивні, але все одно виявляються смачними.

Готуємо:

  • 400 г курячого філе;
  • пару яєць;
  • 4 ложки майонезу;
  • 5 ложок пшеничного борошна;
  • спеції, які подобаються, і масло для смаження.

Процес приготування дуже простий. Куряче м’ясо обсушити і нарізати шматочками малого розміру. У миску покласти їх, додати яйця, майонез, борошно і спеції і все перемішати. Залишити маринуватися на чверть години.

Олію розігріти і викладати в нього м’ясну суміш, використовуючи столову ложку. Обсмаживши один оладок, перевернути його на іншу сторону і досмажити до кінця. Все смажиться моментально, досить пари хвилин на кожну сторону.

Готові відбивні скласти в тарілку і прикрити зверху інший, щоб стали м’якшими.

Дивіться також:  Як приготувати суші в домашніх умовах – 5 рецептів
Прокрутка до верху