Ледачі відбивні з курячого філе
Ледачі відбивні виходять більш схожими на м’ясні оладки, ніж на класичні відбивні, але все одно виявляються смачними.
Готуємо:
- 400 г курячого філе;
- пару яєць;
- 4 ложки майонезу;
- 5 ложок пшеничного борошна;
- спеції, які подобаються, і масло для смаження.
Процес приготування дуже простий. Куряче м’ясо обсушити і нарізати шматочками малого розміру. У миску покласти їх, додати яйця, майонез, борошно і спеції і все перемішати. Залишити маринуватися на чверть години.
Олію розігріти і викладати в нього м’ясну суміш, використовуючи столову ложку. Обсмаживши один оладок, перевернути його на іншу сторону і досмажити до кінця. Все смажиться моментально, досить пари хвилин на кожну сторону.
Готові відбивні скласти в тарілку і прикрити зверху інший, щоб стали м’якшими.