Вінегрет з оселедцем – 6 смачних рецептів

Можна незвично поєднувати звичайні продукти і в результаті отримувати дуже смачна страва. Спробуйте приготувати вінегрет з оселедцем. Ця риба добре підходить до всіх компонентів в салаті і надає неповторний смак. Ми ретельно підібрали рецепти, які різноманітять ваш раціон і здивують рідних новим оригінальним стравою.

Класичний рецепт вінегрету з оселедцем

У цьому варіанті приготування використовуються такі ж продукти, як і в звичайному вінегреті, тільки з додаванням оселедця.

Якщо хочете, щоб смак страви вийшов більш насичений, а аромат приємніше, то овочі не відварюйте, а запечіть в духовій шафі. Зупиніть вибір на оселедця малосоленой.

Інгредієнти:

  • оселедець – 220 г;
  • петрушка свіжа – 27 г;
  • картопля – 190 г;
  • перець мелений;
  • бурак – 140 г;
  • горошок – 40 г;
  • цукор – 1 ч. ложечка;
  • морквина – 95 г;
  • сіль;
  • цибуля – 95 г ріпчаста;
  • оцет – 50 мл (3%);
  • огірки – 70 г солоні;
  • олія соняшникова – 60 мл;
  • капуста – 70 г квашена.

Приготування:

  • Відварити овочі. Можна запекти в духовій шафі.
  • Моркву, картоплю, бурак, цибулю і огірочки подрібнити. За формою треба, щоб вийшли кубики.
  • Капусту віджати. Надіслати до продуктів.
  • Оселедець порізати. Помістити до овочів.
  • Злити рідину з консервованого горошку. Відправити слідом за оселедцем.
  • В масло влити оцет.
  • Засипати цукор.
  • Поперчити.
  • Взяти вилку. Збити.
  • Залити в овочеву суміш. Перемішати.
  • З яловичиною і майонезом

    Вінегрет з оселедцем і майонезом – це ще один цікавий варіант приготування знайомого страви, який відрізняється чудовим смаком. Спробуйте приготувати за цим рецептом, і він може стати улюбленим у вашій родині.

    Інгредієнти:

    • бурак – 4 шт.;
    • сік від лимона – 1 ч. ложка;
    • картопля – 4 бульби;
    • майонез – 120 мл;
    • огірок солоний – 4 шт.;
    • горошок зелений – 120 г консервований;
    • капуста квашена – 120 г;
    • морква – 2 шт.;
    • цибуля – 1 головка.
    Дивіться також:  Салат з цвітної капусти – 8 рецептів приготування

    Приготування:

  • Розгорнути фольгу. Помістити буряк. Загорнути кожну окремо.
  • Запекти в духовій шафі.
  • Картоплю проварити з морквою.
  • Очистити підготовлені овочі. Порубати. В рецепті необхідні кубики.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Подрібнити огірочки. Якщо шкірка тверда, то краще її заздалегідь зрізати. Помістити до решти продуктів.
  • Якщо квашена капуста велика, порубати. Відправити до овочів.
  • Вилити маринад з горошку.
  • Надіслати до капусти.
  • У майонез влити сік. Перемішати.
  • Полити овочі.
  • Розмішати.
  • Вінегрет з оселедцем від Юлії Висоцької

    Незважаючи на те, що страва родом з Франції, в нашій кухні воно є невід’ємною частиною.

    Інгредієнти:

    • оселедець філе – 1 шт.;
    • перець мелений;
    • петрушка – 17 г;
    • сіль;
    • буряк – 1 шт.;
    • кріп – 17 г;
    • олія оливкова – 7 ст. ложок;
    • яблуко – 1 шт. кисло-солодке;
    • лимон – 1,5 шт.;
    • оцет винний – 1 ч. ложка;
    • картопля – 1 шт.;
    • цукор – 1 ч. ложечка;
    • цибуля – 1 червоний;
    • морква – 1 шт.

    Приготування:

  • Овочі проварити.
  • Очистити.
  • Буряк потрібно у вигляді тонкої соломки.
  • Оселедець порізати поперек тушки, повинні вийти пластинки.
  • Цибулю нашаткувати до утворення півкілець.
  • Вичавити сік з лимона. Залити цибулю. Потримати півгодини.
  • Обрізати шкірку з яблучка. Нарізати тонкою соломкою.
  • Побризкати соком від половинки лимона, що залишилася.
  • Нашаткувати зелень.
  • Картоплю з морквою порубати. Картопляні кубики повинні бути більшими морквяних.
  • У олія оливкова влити оцет.
  • Помістити гірчицю.
  • Підсолити.
  • Присипати цукром.
  • Взяти віночок. Збити.
  • Змішати всі підготовлені продукти.
  • Полити соусом.
  • Розмішати.
  • З квасолею

    З додаванням бобів ваша страва набуде особливий смак і обов’язково сподобається вашим близьким.

    Інгредієнти:

    • квасоля – банку консервована;
    • олія оливкова;
    • оселедець – 2 шт.;
    • картопля – 3 бульби;
    • оливки – 110 г;
    • огірок – 1 шт.;
    • цибуля – 1 шт.;
    • морква – 2 шт.;
    • бурак – 1 шт.
    Дивіться також:  Салат з креветками – 10 рецептів приготування різних салатів

    Приготування:

  • Проварити овочі.
  • Очистити.
  • Нарізати. Кубики повинні бути невеликого розміру.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Оселедець порізати.
  • Оливки розрізати. Повинно вийти дві частини.
  • Змішати всі підготовлені інгредієнти.
  • Влити масло оливкове.
  • Розмішати.
  • З квашеною капустою

    Це зимовий, дієтичний салат, який виходить економним і смачним.

    Інгредієнти:

    • картопля -4 шт.;
    • перець мелений;
    • оселедець – 2 філе;
    • морква – 2 шт.;
    • кріп;
    • бурак – 2 шт.;
    • капуста квашена – 110 г;
    • олія оливкова – 3 ст. ложки;
    • огірок солоний – 3 шт.

    Приготування:

  • Залити водою моркву з картоплею. Проварити.
  • Окремо відварити бурак.
  • Остудити. Почистити.
  • Порубати невеликими кубиками.
  • Огірки подрібнити.
  • Віджати капусту. Нашаткувати.
  • З’єднати інгредієнти.
  • Присипати перцем.
  • Розмішати.
  • Залити оливковою олією.
  • Перемішати.
  • Нашаткувати зелень.
  • Кубиками порізати оселедець.
  • Відправити в салат.
  • Розмішати.
  • Традиційний рецепт по-німецьки

    Завдяки великому вмісту овочів закуска виходить дуже корисною.

    Інгредієнти:

    • оселедець – 1 шт.;
    • сіль;
    • бурак – 1 шт.;
    • оливкова олія;
    • картопля – 3 шт.;
    • сік лайма – 1 ст. ложка;
    • цибуля – 0,5 шт. червоний;
    • сік лимонний – 1 ст. ложка;
    • цибуля шалот – 0,5 шт.;
    • горошок – 1 банку;
    • яблуко – 1 шт.

    Приготування:

  • Картоплю проварити. Окремо бурак.
  • Зняти шкірку. Подрібнити великими кубиками.
  • Зрізати шкірку з яблука. Нарізати. Отримані кубики полити соком від лимона і лайма.
  • Видалити кісточки з тушки.
  • Порізати. Брусочки товстими бути не повинні.
  • Червоний цибулька перетворити на півкільця, шалот – колечка.
  • Змішати нарізані продукти.
  • Засипати горошком, попередньо злити рідину.
  • Залити оливковою олією.
  • Підсолити.
  • Перемішати.
  • Поради

  • Подрібнити цибулю слід як можна дрібніше, інакше він переб’є смакові якості інших продуктів.
  • Зробити смак яскравіше допоможе замаринований цибулю. Для цього необхідно залити його лимонним соком або оцтом, змішаним із звичайною водою. Витримати півгодини.
  • Часто в банку горошок попадається жовтим або товченою, що може негативно позначитися на зовнішньому вигляді і смакових якостях страви. Тому краще купувати даний продукт в скляній банці.
  • Бурак слід відварювати окремо від інших овочів. Він вариться довше і може забарвити все в червоний колір.
  • Прокрутка до верху