Яблучний компот – 8 рецептів приготування

З полуницею та лимоном

Освіжаючий літній напій з доступних продуктів, який готується за півгодини.

Інгредієнти:

  • два яблука;
  • 300 г полуниці;
  • половина або цілий лимон;
  • півсклянки цукру;
  • два літри води.

Як робити:

  • Ставимо кип’ятити воду.
  • Готуємо фрукти.
  • В яблуках вирізаємо серединки і нарізаємо на скибочки.
  • Полуницю чистимо від хвостиків, великі ягоди ділимо на дві частини.
  • Лимон нарізаємо тонкими кружечками.
  • Фрукти відправляємо в ємність, присипаємо цукром і заливаємо окропом.
  • Потім ставимо каструлю на плиту, чекаємо закипання.
  • Даємо настоятися.
Дивіться також:  Коктейль Май Тай (Mai Tai) – 5 рецептів приготування в домашніх умовах