Як готувати бешбармак – 6 рецептів з куркою, яловичиною або свининою

Покроковий рецепт бешбармака зі свининою



  • 800 грамовий шматок м’якоті свинини миється і обтирається.
  • У каструлі з товстим дном доводиться до кипіння 3-4 літри води.
  • М’ясо викладається у киплячу воду і варять до готовності. Періодично необхідно знімати пінку з поверхні рідини.
  • За 10 хвилин до закінчення варіння в бульйон кладуть спеції, сіль, лавровий лист і очищена цибулина.
  • Відварна свинина викладається на блюдо. Бульйон проціджують і розливають по двох ємкостей.
  • В одній частині бульйону відварюються фігурні макаронні вироби «Бешбармак».
  • Пара очищених цибулин нарізають півкільцями, і обсмажуються до прозорості на жирі, зібраному з поверхні бульйону.
  • Бешбармак зі свининою подається на великому плоскому блюді. На дно викладаються макарони, зверху укладаються порційні шматки вареного м’яса, яке прикрашається обсмаженими півкільцями цибулі і посіченою зеленню. Прозорий бульйон розливається по піалах.
Дивіться також:  Паста з печерицями у вершковому соусі – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху