Як готувати бешбармак – 6 рецептів з куркою, яловичиною або свининою

Рецепт приготування в мультиварці

Якщо немає бажання стояти біля плити протягом декількох годин, з допомогою мультиварки можна приготувати смачний бешбармак з мінімальними зусиллями і витратами особистого часу.

  • Кілограм м’якоті будь-якого м’яса миється, обсушивается і нарізати порційними шматками.
  • Пара середніх за величиною цибулин нарізати півкільцями. Велика морква – брусочками або кружальцями.
  • М’ясо з овочами закладається в чашу приладу і заливається холодною водою так, щоб рідина повністю приховала продукти.
  • Додається сіль і спеції за смаком.
  • Прилад вмикається на режим «Гасіння» протягом півтора годин.
  • Півтора склянки пшеничного борошна просіюється в миску, туди ж додається свіже яйце, пів склянки води, щіпка солі. Замішується круте пружне тісто для локшини.
  • Тісто розкочується в тонкий пласт, який розрізається невеликими ромбами або трикутниками. Локшина повинна трохи обветриться і підсохнути.
  • За 15 хвилин до закінчення гасіння в чашу мультиварки потрібно викласти підсушені шматочки тіста.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Стегно індички в духовці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху