Як і скільки варити яйця некруто і круто

Технологія варіння яєць круто

Зварити яйця круто набагато простіше, ніж некруто, оскільки вони виходять тільки в одному стані, коли і білок і жовток – тверді.

Необхідні продукти:

  • потрібне вам кількість яєць;
  • близько літра води.

Процес приготування:

  • Продукт ретельно промиваємо, видаляємо всі нечистоти з його поверхні. Викладаємо в ємність з холодною водою.
  • Включаємо нагрівання на рівень вище середнього, чекаємо кипіння і варимо до готовності близько 10 хвилин. Після чого зливаємо і обдаємо холодною водою.

Якщо яйця не занадто великі, то для їх приготування буде достатньо 7 хвилин.

Дивіться також:  Гур’євська каша класичний рецепт і 4 варіанти приготування
Прокрутка до верху