Як і скільки варити яйця некруто і круто

Яйця в мішечок

Яйце в мішечок – це щільний білок і рідкий жовток. Як же довести його до такого стану? Зробити це можна декількома способами.

Необхідні продукти:

  • потрібне вам кількість яєць;
  • вода.

Перший спосіб приготування:

  • У каструлю набирається холодна вода, викладаються яйця.
  • Чекаємо, поки рідина дійде до кипіння, тримаємо на вогні близько 4 хвилин, після чого виймаємо, остуджуємо і можна подавати.

Другий спосіб приготування:

  • Продукт поміщається вже в киплячу воду.
  • Необхідно дочекатися, коли рідина знову закипить після опускання продуктів, потримати яйця хвилину, вимкнути плиту і дати їм постояти в гарячій воді близько 7 хвилин.

Зверніть увагу, що зазначений час – для яєць середнього розміру. Якщо вони великі або навпаки дрібні, то необхідно або зменшити, або навпаки збільшити.

Дивіться також:  Як квасити капусту в домашніх умовах
Прокрутка до верху