Яйця в мішечок
Яйце в мішечок – це щільний білок і рідкий жовток. Як же довести його до такого стану? Зробити це можна декількома способами.
Необхідні продукти:
- потрібне вам кількість яєць;
- вода.
Перший спосіб приготування:
- У каструлю набирається холодна вода, викладаються яйця.
- Чекаємо, поки рідина дійде до кипіння, тримаємо на вогні близько 4 хвилин, після чого виймаємо, остуджуємо і можна подавати.
Другий спосіб приготування:
- Продукт поміщається вже в киплячу воду.
- Необхідно дочекатися, коли рідина знову закипить після опускання продуктів, потримати яйця хвилину, вимкнути плиту і дати їм постояти в гарячій воді близько 7 хвилин.
Зверніть увагу, що зазначений час – для яєць середнього розміру. Якщо вони великі або навпаки дрібні, то необхідно або зменшити, або навпаки збільшити.