Як маринувати гриби? 11 смачних і швидких рецептів маринування

З соєвим соусом

Інгредієнти:

  • гриби (печериці) – 500 г;
  • холодна вода – 2 ст. л.;
  • соєвий соус – 4 ч. л.;
  • соняшникова олія – 50 мл;
  • часниковий зубок;
  • 9% оцет столовий – 1 ч. л.;
  • гірчиця насінням – 0,5 ст. л.;
  • пісок цукровий – ½ ч. л.;
  • кам’яна сіль – 1/3 ч. л.;
  • запашний перець і лаврове листя – за смаком.

Готуємо так:

  • Всі складові поміщаємо в ємність і відправляємо її на тихий вогонь.
  • В цей час підготуйте печериці. Можна замаринувати тільки капелюшки.
  • Після того, як рідина нагріється, помістіть в неї гриби і на тихому вогні протушкувати їх близько 10 хвилин. Періодично помішуйте.
  • Залиште продукт рідини, поки вона охолоне, а потім закуску можна перекласти в банки. Подавати на стіл її рекомендують з зеленню.
Дивіться також:  Рулет із курячого філе – 15 рецептів, як приготувати
Прокрутка до верху