Смачні мариновані шампіньйони
Мариновані гриби печериці – найбажаніший гість на кожному столі.
Штучно вирощений продукт вважається одним з найбезпечніших, тому печериці дозволено їсти навіть сирими.
Інгредієнти:
- гриби печериці – 500 г;
- 9% столовий оцет – ½ склянки;
- часник – 5 – 7 зубчиків;
- рослинне масло – півсклянки;
- сіль, перець – за смаком;
- зелень – середній пучок.
Приступимо:
- У глибоку ємність налийте необхідну кількість води, додайте сіль і перець, закип’ятіть.
- Потім розташуйте туди попередньо очищені гриби. Кип’ятіть їх хвилин 10, після чого відкиньте на друшляк і промийте під проточною водою.
- Займіться маринадом. Для його приготування змішайте олія, оцет, подрібнений часник і зелень. Помістіть в готовий склад печериці і дайте їм настоятися 1/4 години. Через це час блюдо вважається готовим.