Як маринувати гриби? 11 смачних і швидких рецептів маринування

Смачні мариновані шампіньйони

Мариновані гриби печериці – найбажаніший гість на кожному столі.

Штучно вирощений продукт вважається одним з найбезпечніших, тому печериці дозволено їсти навіть сирими.

Інгредієнти:

  • гриби печериці – 500 г;
  • 9% столовий оцет – ½ склянки;
  • часник – 5 – 7 зубчиків;
  • рослинне масло – півсклянки;
  • сіль, перець – за смаком;
  • зелень – середній пучок.

Приступимо:

  • У глибоку ємність налийте необхідну кількість води, додайте сіль і перець, закип’ятіть.
  • Потім розташуйте туди попередньо очищені гриби. Кип’ятіть їх хвилин 10, після чого відкиньте на друшляк і промийте під проточною водою.
  • Займіться маринадом. Для його приготування змішайте олія, оцет, подрібнений часник і зелень. Помістіть в готовий склад печериці і дайте їм настоятися 1/4 години. Через це час блюдо вважається готовим.
Дивіться також:  Курячі стегна в духовці – 8 рецептів
Прокрутка до верху