Як посмажити картоплю з грибами

Картопля, смажена з грибами –традиційна російська їжа. Картоплю можна смажити на сковороді, або запікати в горщиках разом зі смаженими грибами. У цій статті розглянемо, як правильно смажити картоплю з грибами.

Картопля зі смаженими маслюками. Рецепт

Інгредієнти для картоплі, смаженої з маслюками:

  • картопля – 1 кг,
  • гриби – 500 гр.,
  • цибуля – 2 шт.,
  • масло – 100 гр.,
  • сіль.

Приготування картоплі смаженої з маслюками.

  • З маслюків зняти шкірку, а ніжки поскоблить ножем, не замачівая. Потім дуже ретельно промити під проточною водою, так як капелюшки грибів нагадують губку і добре вбирають в себе пісок і ґрунт. Якщо не гарненько промити гриби, то пісок буде скрипіти на зубах і страва буде зіпсованим.
  • Гриби відварити в підсоленій воді хвилин 40. Потім відкинути маслюки на друшляк, дати стекти всій рідини і порізати їх на маленькі шматочки і підсмажити на сковороді.
  • Цибулю почистити, промити і порізати невеликими кубика ми, посмажити на окремій сковороді.
  • За кілька хвилин до готовності грибів викласти у них смажену цибулю, розмішати і підсмажити разом.
  • Картоплю очистити, вимити і порізати брусочками. Обсмажити картоплю на великій сковороді. Потім перекласти в картоплю маслюки з цибулею і продовжувати смажити ще деякий час. Скільки смажити картоплю з грибами? На всю процедуру піде близько 1.5 годин. У цей час входить варіння грибів та їх обжарювання.
  • Домашнє жарке з печерицями

    Інгредієнти для домашнього печені з печерицями:

    • печериці – 450 гр.,
    • картопля – 1 кг,
    • сметана – 200 гр.,
    • цибуля – 1 головка,
    • петрушка – 1 пучок,
    • масло – 70 гр.,
    • сіль,
    • перець.

     

    Як посмажити картоплю з грибами

     

    Приготування домашнього печені з печерицями.

    Дивіться також:  Борщ без м’яса – 7 смачних рецептів приготування
  • Печериці промити, зняти з капелюшка загрубів, ніжки отделиь від капелюшків і почистити ножем. Покласти гриби в окріп і варити 10 хвилин. Потім печериці відкинути на друшляк. Потім гриби порізати і обсмажити на рослинному маслі. перед закінченням смаження додати сметану, посолити, поперчит і прожарити зовсім небагато.
  • Картоплю очистити, промити і порізати кубиками.
  • Цибулю порізати тонкою соломкою.
  • Покласти В жаровню шарами сирої картопля цибуля та гриби в сметані, влити трохи води і тушкувати до готовності картоплі.
  • Готову печеню сервірувати на порційні тарілочки і рясно посипати подрібненою зеленню.
  • Прокрутка до верху