Як посмажити креветки. Кращі рецепти з фото

Креветки є не тільки улюбленим ласощами багатьох людей, але і корисним компонентом здорового і правильного харчування. Саме тому сьогодні ми розповімо вам як правильно посмажити креветки на сковороді з часником. При достатньо низькій калорійності і малому вмісті жирів креветки містять величезну кількість високоякісного протеїну. Вони прекрасно підходять для дієтичного харчування, і дуже корисні при серцево-судинних захворюваннях. Вони дуже смачні і у вареному вигляді і в смаженому.

 

Смажені креветки – це відмінна закуска до келиху вина або холодного пива. Але для того щоб креветки вийшли дивовижно смачними варто дотримуватися рецептів та правил. Не багато хто знає як правильно смажити креветки на сковороді. Про це ми і розповімо!

Отже, доак найкраще посмажити креветки?

 

Для приготування креветок на сковороді знадобляться:

  • – креветки варено-морожені
  • – лимон
  • – рафінована оливкова олія
  • – пару зубчиків часнику
  • – кілька ложок соєвого соусу

Як смачно посмажити креветки з часником в соусі

 

Процес приготування смажених креветок:

  • У сковороду з товстим дном, а краще з антипригарним покриттям, налити невелику кількість оливкової (або соняшникової) олії і нагріти до кипіння.

  • У кипляче масло покласти очищені і злегка роздавлені часникові зубчики, обсмажувати їх там до тих пір, поки вони не пожовкнуть. У цей момент часник віддасть маслу весь аромат і додасть креветкам свій ні з чим не порівнянний смак (!).

  • Потім всипати в масло креветки. Якщо вони були заморожені розморожувати їх зовсім не обов’язково.

  • Потомити креветки на сковороді до випаровування зайвої рідини, а потім обсмажити протягом буквально декількох хвилин.

  • Прямо в сковороді змішати креветки з соєвим соусом і потримати їх на вогні ще кілька хвилин. Важливо не перетримати їх на вогні, із-за тривалого температурного впливу креветки можуть стати жорсткими і позбавленими смаку.

    Дивіться також:  Суп з баранини – 7 рецептів, який найсмачніший?
  • Зняти наші королівськи, тигрові або звичайні креветки зі сковороди, збризнути соком половини лимона і присипати порваній руками зеленню.

  •  

    Смажені креветки готові!

     

    Тепер ми знаємо як посмажити креветки королівські, тигрові, в панцирі, неочищені або в соусі!

    Приємного апетиту!

     

    Зверніть увагу на ці рецепти:

    Салат з авокадо і креветками

    Соус і меду і гірчиці

    Кращі рецепти шашлику

    Якщо у вас ще залишилися питання, тоді давайте подивимося відео рецепт, щоб зняти питання, які залишилися.

     

    Прокрутка до верху