Як посмажити рибу – 10 смачних рецептів

Минтай, смажений на сковороді

Просте і нехитре блюдо зацікавить оригінальним способом виконання. Подивимося, як можна смачно і гарно підсмажити рибу минтай.

Перелік продуктів:

  • крохмаль — 30 г;
  • соус соєвий — 40 г;
  • вино (краще, портвейн) — 15 мл;
  • філе минтая — до 1 кг;
  • жир свинячий — 100 г;
  • цибулина;
  • звичайний цукор — 10 г;
  • глюконат натрію (харчова добавка) — на кінчику ножа.

Особливості приготування:

  • Рибу добре миємо, промокаємо паперовими рушниками, поділяємо на порційні частини.
  • Дрібно шаткуємо цибулю без лушпиння і пасеруємо 2 хвилини в свинячому жирі. Потім викладаємо до овочевої нарізці шматочки минтая. Обсмажуємо обидві сторони риби до міцної рожевої скоринки.
  • Розчиняємо в чаші зі склянкою води всі спеції, приєднуємо соєвий соус, вино, сіль і звичайний цукор. Заливаємо суміш в сковороду з рибою і тушкуємо 6 хвилин.
  • Крохмаль розводимо в 50 мл питної води, додаємо густий розчин до продуктів, нагріваємо їх до температури кипіння і вимикаємо вогонь.

Минтай, приготований на сковороді з додаванням крохмалю, — дивно приємне і вельми пікантне страва.

Дивіться також:  Пхали з шпинату по-грузинськи – 3 покрокових рецепта приготування
Прокрутка до верху