З скоринкою
Картопля на олії вийде апетитніше, якщо смажити її не на рослинному, а з додаванням вершкового. Скоринка виходить хрустким, картопля тане в роті, а страва набуває приємне вершкове післясмак.
Для отримання хрусткої скоринки можна заздалегідь вимочити картопля — зайвий крохмаль піде, і вона відмінно захрустит після обжарювання.
Скоринка завжди виходить рум’яної, якщо не прикривати сковорідку кришкою, а смажити картоплю на відкритій сковорідці.
У цьому рецепті можна відійти від традицій і порізати коренеплоди кругляшками: вони підсмажаться швидше, утворюється правильна рум’яна кірочка. В іншому, дотримуйтеся інструкції першого рецепта — все вийде ідеально!