Як правильно смажити картоплю на сковороді з м’ясом?
Покажіть хоч одного чоловіка, який після важкого трудового дня відмовиться від ніжної і ситної картоплі, засмаженої з м’ясом?
Для того, щоб картопля вийшла смаженим, а не тушкується, рекомендуємо записати кілька правил:
- Для картоплі краще брати м’ясо, що готується швидко: свинина, куряче філе, молоду телятину.
- М’ясо і картоплю зажариваются окремо і з’єднуються в останній момент.
- Якщо хочете зробити блюдо соковитіше — додайте більше цибулі або шматочки сала.
- Картопля ріжеться на квадратні шматочки — соломка в цьому рецепті швидко зламається, чого консистенція втратить акуратність.
Загальний час готування картоплі розраховується виходячи від сорту м’яса, але в цілому рідко перевищує 60 хвилин (враховуємо час чищення картоплі!). Вегетаріанці можуть замінити м’ясо на сою або шматочки баклажанів — виходить дуже смачно і «нажористо».