Як правильно смажити картоплю на сковороді?

Як правильно смажити картоплю на сковороді з м’ясом?

Покажіть хоч одного чоловіка, який після важкого трудового дня відмовиться від ніжної і ситної картоплі, засмаженої з м’ясом?

Для того, щоб картопля вийшла смаженим, а не тушкується, рекомендуємо записати кілька правил:

  • Для картоплі краще брати м’ясо, що готується швидко: свинина, куряче філе, молоду телятину.
  • М’ясо і картоплю зажариваются окремо і з’єднуються в останній момент.
  • Якщо хочете зробити блюдо соковитіше — додайте більше цибулі або шматочки сала.
  • Картопля ріжеться на квадратні шматочки — соломка в цьому рецепті швидко зламається, чого консистенція втратить акуратність.

Загальний час готування картоплі розраховується виходячи від сорту м’яса, але в цілому рідко перевищує 60 хвилин (враховуємо час чищення картоплі!). Вегетаріанці можуть замінити м’ясо на сою або шматочки баклажанів — виходить дуже смачно і «нажористо».

Дивіться також:  Плов з куркою – 10 рецептів приготування розсипчастого плову з куркою
Прокрутка до верху