Як правильно смажити котлети на сковороді?

Як смажити заморожені котлети-напівфабрикати

Заготівля напівфабрикатів – мила справа. Особливо потреба в них відчувається, коли не вистачає часу і сил, а готувати щось потрібно. Ось і приходять на допомогу раніше виготовлені, а тепер заморожені котлетки, які потрібно терміново підсмажити, але як?

 

І тут є 2 варіанти розвитку подій: чекаєте, коли вони відтануть або смажите відразу. У першому випадку технологія смаження аналогічна приготування свіжоприготовлених котлет. Однак при цьому велика вірогідність того, що велика частина соку з котлет витече, а готові вироби вийдуть сухуватими.

При смаженні заморожених биточків слідують тим же принципам, проте деякі радять биточки викладати відразу після включення вогню на ще не прогріту посуд.

Дивіться також:  Сиров’ялена ковбаса – 6 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху