Курячі котлети на сковороді
Для приготування фаршу знадобиться куряче м’ясо, пропущене через м’ясорубку (0,5 кг), манна крупа (3-4 ст. л.), 2 яйця, дрібно порубана луковичка, подрібнена зелень і спеції (за смаком).
Биточки курячі перед приготуванням панірують у манній крупі, щоб зберегти їм форму й додати золотисту скоринку в процесі смаження. Тому знадобиться ще столова ложка манки-для панірування.
Обсмажувати вироби рекомендується на вершковому маслі, молочні складові якого в ході обсмажування прилипають до поверхні посуд і пригорають.
Вирішити цю проблему можна трьома способами:
Смажити будемо першим способом, тому готуємо рослинне і вершкове масло.
Як готувати:
Готові битки викладають на тарілку і подають до столу з будь-яким гарніром.