Як приготувати бичачі яйця – 7 правильних і смачних рецептів

Смажені бичачі яйця на сковороді

Інгредієнти:

  • бичачі яйця – 4 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль і ароматні трави;
  • масло.

Приготування:

  • Підготувати субпродукт за описаною вище схемою.
  • Цибулю порізати великими полуколечками і обсмажити на розігрітій олії до розм’якшення.
  • Надіслати до овочу на сковороду шматочки бичачих яєць.
  • Посолити, всипати пряні трави.
  • Смажити 12 – 14 хвилин при частому помішуванні.

Подати з часниковим соусом.

Як смачно приготувати в духовці

Інгредієнти:

  • яйця бика – 580 – 600 г;
  • паста з помідорів – 70 г;
  • сметана – 90 г (жирна!);
  • сіль, кріп.

Приготування:

  • Щоб смачно приготувати бичачі яйця по такому рецепту, насамперед їх потрібно очистити і порізати.
  • Потім без попередньої варіння покласти в керамічний горщик.
  • Для соусу змішати інгредієнти, що залишилися. Розбавити їх половиною склянки води.
  • Залити соусом м’ясо насінників.
  • Відправити ємність в холодну духовку.

Запікати при 150 градусах 55 хвилин. Подати зі свіжим кропом.

Дивіться також:  Як смачно приготувати баклажани?