Смажені бичачі яйця на сковороді
Інгредієнти:
- бичачі яйця – 4 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- сіль і ароматні трави;
- масло.
Приготування:
- Підготувати субпродукт за описаною вище схемою.
- Цибулю порізати великими полуколечками і обсмажити на розігрітій олії до розм’якшення.
- Надіслати до овочу на сковороду шматочки бичачих яєць.
- Посолити, всипати пряні трави.
- Смажити 12 – 14 хвилин при частому помішуванні.
Подати з часниковим соусом.
Як смачно приготувати в духовці
Інгредієнти:
- яйця бика – 580 – 600 г;
- паста з помідорів – 70 г;
- сметана – 90 г (жирна!);
- сіль, кріп.
Приготування:
- Щоб смачно приготувати бичачі яйця по такому рецепту, насамперед їх потрібно очистити і порізати.
- Потім без попередньої варіння покласти в керамічний горщик.
- Для соусу змішати інгредієнти, що залишилися. Розбавити їх половиною склянки води.
- Залити соусом м’ясо насінників.
- Відправити ємність в холодну духовку.
Запікати при 150 градусах 55 хвилин. Подати зі свіжим кропом.