Як приготувати чізкейк в домашніх умовах – 8 рецептів

Якщо ви не знаєте, як приготувати чізкейк в домашніх умовах, то ознайомтеся з представленими рецептами. Зробити це не так складно як здається.

Чізкейк – класичний покроковий рецепт

Класичний рецепт чізкейку являє собою легкий спосіб приготування улюбленого десерту.

Необхідні продукти:

  • маленька упаковка вершкового масла;
  • вершковий сир, ідеально підходить «Філадельфія», а інший – трохи більше півкілограма;
  • 200 грам печива по своєму смаку;
  • три яйця;
  • вершки великий жирності – приблизно 150 грам;
  • трохи ваніліну;
  • близько 150 грам пудри з цукру.

Процес приготування:

  • Класичний рецепт чізкейку починається з підготовки всіх молочних продуктів. Вони не повинні бути холодними.
  • Далі потрібно приготувати корж, для цього руками або за допомогою техніки подрібніть масло разом з печивом.
  • Візьміть форму, в якій будете випікати. По її дну щільно викладіть отриману суміш з печива і масла.
  • Розігрійте духовку до температури 160 градусів і відправте туди печиво у формі на 10 хвилин. Потім поставте його остуджуватися і перейдіть до заливання.
  • У мисці змішайте цукрову пудру і сир. Не робіть це занадто інтенсивно. Додайте ще ванілін, яйця і знову перемішайте.
  • У ту ж миску влийте вершки і доведіть все до однорідності.
  • Влийте заливання у форму і приготуйте водяну баню.
  • Все, що вийшло в попередньому кроці, ставте в духовку приблизно на годину з температурою 160 градусів.
  • Після того як час приготування вийшло, не поспішайте діставати випічку. Відкрийте духовку і дайте десерту постояти там ще годину. Потім, не дістаючи з форми, дати йому ще 4 години постояти в холодильнику.
  • Готуємо без випічки в домашніх умовах

    Чізкейк без випічки – це варіант для тих, хто не хоче довго возитися і включати духовку.

    Необхідні продукти:

    • будь пісочне печиво – близько 300 грам;
    • приблизно 150 грама цукру;
    • півкілограма нежирного сиру;
    • маленька пачка масла;
    • упаковка вершків – 200 мілілітрів;
    • 20 грам желатину.
    Дивіться також:  Медові пряники – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

    Процес приготування:

  • Підготуйте желатин: залийте його невеликою кількістю води і дайте постояти близько 60 хвилин.
  • Печиво подрібніть в крихту в блендері або м’ясорубці. Перемішайте його з маслом, доведеним до рідкого стану, і отриманою масою заповніть форму. Приберіть в холодильник на деякий час.
  • Желатин, доведіть до кипіння і відразу поставте остуджуватися.
  • В окремій ємності добре збийте вершки, потім додайте сир і перемішайте так, щоб суміш стала однорідною. Сюди ж влийте желатин.
  • Дістаньте форму з холодильника і на печиво помістіть масу з сиру. Знову приберіть в холод приблизно на 4 години.
  • В мультиварці

    Рецепт, безумовно, сподобається тим, хто любить готувати в мультиварці.

    Необхідні продукти:

    • пачка вершкового масла;
    • пакет цукрової пудри;
    • парочка яєць;
    • 300 грам сиру;
    • печиво за смаком – 300 грам;
    • 250 грам сметани;
    • пакет ванільного цукру.

    Процес приготування:

  • Перетворіть печиво в дрібну крихту.
  • У режимі «Смаження» розтопіть масло і перемішайте його з печивом.
  • У чашу для готування щільно викладіть масу з печива.
  • У звичайній мисці перемішайте сир з цукром і туди ж влийте вміст яєць. Після того як всі завадили, всипте ванілін і додайте сметану.
  • Маса, яка у вас вийшла, тепер відправляється в ємність, де лежить печиво.
  • Увімкніть режим «Випічка» на 50 хвилин. Але після закінчення готування не відкривайте відразу прилад, дайте чізкейк постояти ще близько години.
  • Коли він повністю охолоне, приберіть його на ніч у холодильник.
  • Сирний чізкейк з печивом

    Цей десерт, приготований на основі жирного сиру.

    Необхідні продукти:

    • 200 грам печива;
    • упаковка вершкового масла;
    • близько 300 грам цукру;
    • 700 г жирного сиру;
    • трохи солі;
    • маленька баночка сметани;
    • три яйця;
    • пакетик ванільного цукру.

    Процес приготування:

  • Подрібніть печиво і перемішайте його з розтопленим маслом.
  • Підготуйте форму і заповніть її дно масою з печива і масла. Добре утрамбуйте, зробіть невеликі бортики і поставте в холодильник.
  • Перемішайте сир, постарайтеся позбутися від грудок. Окремо добре збийте цукор з яйцями і ваніліном. Отриману суміш додайте до сиру і збивайте ще хвилину.
  • До печінкою покладіть сир, розрівняйте його за формою і відправте у вже розігріту до 170 градусів духовку на 50 хвилин. Коли пройде час, дайте йому ще трохи постояти і тільки після того, як він охолоне, дістаньте з форми.
  • Дивіться також:  Панакота: класичний рецепт приготування в домашніх умовах і 8 варіантів

    З маскарпоне

    Ніжний повітряний десерт схожий на суфле.

    Необхідні продукти:

    • трохи ванільного цукру;
    • упаковка цукрової пудри;
    • 200 грам печива;
    • пакетик вершків;
    • маленька пачка масла;
    • маскарпоне – півкілограма;
    • три яйця.

    Процес приготування:

  • Перетворіть печиво в дрібну крихту. Змішайте його з розтопленим маслом і викладіть отриману масу у форму для випічки так, щоб вона щільно лежала.
  • У великій мисці змішайте цукрову пудру і маскарпоне, повинна вийти однорідна маса.
  • Туди ж обережно налийте вершки, так щоб не з’явилися грудки. А потім яйця і ванілін. Все добре перемішується.
  • Отриману сирну начинку кладемо на печиво. Робимо водяну баню і відправляємо все випікатися на півтори години при температурі 160 градусів.
  • Після закінчення часу чекаємо, поки десерт охолоне, і прибираємо його на чотири години в холодильник.
  • Чізкейк Нью-Йорк

    Чізкейк Нью-Йорк – це класичний рецепт приготування, який описано вище. Його історія почалася ще в 1872 році, коли в Америці вперше спробували приготувати аналог вершкового сиру. Крім стандартних інгредієнтів в цей чізкейк за бажанням можна додати ягоди і фрукти.

    З полуницею

    Доповнений і більш цікавий класичний рецепт.

    Необхідні продукти:

    • полуничне желе – приблизно 100 грам;
    • півсклянки цукру;
    • жирні вершки – 400 мілілітрів;
    • півкілограма сиру;
    • велика упаковка масла;
    • печиво на свій смак – не менше 300 грамів;
    • трохи ваніліну;
    • лимон;
    • 25 грам желатину.

    Процес приготування:

  • Розітріть вершкове масло з печивом вручну або в комбайні до однорідності.
  • Те, що у вас вийшло, викладіть в круглу форму, яку будете використовувати для випікання. Щільно розподіліть по дну, зробивши невеликі бортики, і приберіть в холодильник.
  • Підготуйте желатин: залийте його окропом і дайте постояти.
  • Покладіть сир в велику ємність і ретельно збийте його міксером. Сюди ж влийте вершки і насипте цукор. Знову збийте.
  • До сиру влийте желатин, який ви готували раніше, ванілін і відіжміть сік з лимона.
  • Суміш, яку отримали, викладіть на подмерзшее в холодильнику печиво і знову приберіть все в холод на годину.
  • Полуницю розрізати на пластинки і прикрасьте їй поверхню сиру. Залийте все полуничним желе і відправте в морозилку на годину.
  • Дивіться також:  Торт Монастирська хата з вишнею – 7 покрокових рецептів приготування

    Шоколадний чізкейк

    Шоколадний чізкейк готується без використання духовки.

    Необхідні продукти:

    • вершковий сир – 200 грам;
    • какао – дві великі ложки;
    • трохи більше плитки гарного чорного шоколаду;
    • пакетик вершків;
    • близько 100 грам цукру;
    • половина маленької пачки вершкового масла;
    • близько 200 грам печива.

    Процес приготування:

  • Розтопіть шоколад за допомогою водяної бані і дайте йому охолонути.
  • Печиво перетворіть в дрібну крихту і перемішайте з олією, що попередньо потрібно довести до рідкого стану.
  • Сумішшю з печива необхідно покрити дно форми, яку ви будете використовувати. Викладайте її, досить щільно, добре придавлюючи.
  • Добре збийте вершки до утворення піни, влийте до них шоколад, насипте какао і все вимісіть.
  • В іншій ємності збийте цукор і сир і додайте до маси з вершками і шоколадом.
  • Тим, що у вас вийшло, накрийте печиво у формі і знову поставте в холод на годину.