Як приготувати з м’ясом?
Якщо до зарплати ще далеко, а домашні чекають ситного обіду, то таку кашу можна зварити на голій кісточці. Але набагато смачніше вийде, якщо в страві все, будуть шматочки м’яса. Крім кістки, береться: 2 цибулини, сіль, 1,5 ст. гороху.
- З кісточки і цибулі вариться міцний м’ясний бульйон. Можна поліпшити його смак листочками лавра і ароматними травами. Загальний час варіння 70-80 хвилин.
- Далі з кісточки знімається м’ясо, дрібно нарізається і відкладається в сторону.
- Кость і овочі викидаються, а в підсоленому бульйоні до м’якості вариться горох – близько 45 хвилин.
- У кінці готове частування додається м’ясо.
Подібним чином можна варити кашу і з куркою.